Csapatunk

Séra-Szabó Veronika

Vera nemcsak az Almavirág vezetője és tulajdonosa, hanem az étterem – és a csapat – szíve-lelke is. Abból töltődik, amikor látja, hogy mindenki sürög-forog a vendégek körül, akik mosolyogva távoznak és újra és újra visszatérnek. A helyi legendának számító Almavirág-féle almás sütitől már akkor is jobb napja lesz, amikor megérzi az illatát a konyhából.

Barkóczi Lili

Lili problémamegoldó- és segítőkészsége legendás – a csapatunk és a vendégeink körében is. Tudja, hogy a mai felgyorsult világban mekkora kihívás megállni és önfeledten megélni a boldog pillanatokat, ezért mindent megtesz azért, hogy az Almavirág-rendezvények résztvevői számára emlékezetessé és stresszmentessé tegye ezeket. Malacfülpárti.

Kótai-Kimás Gabriella

Rendezvényszervezőként a mottója: „nincs lehetetlen, csak tehetetlen”. Gabó akkor van igazán elemében, ha eseményt esemény, kihívást kihívás követ. A folyamatos pörgéshez a kedvenc fogása, az „irgalmatlanul hosszú kávé” biztosítja az energiát, és a vendégek hálás szavai egy-egy sikeres összejövetel után. 

Balog Szabolcs

A magyar Bocuse d’Or-ezüstérmes séf akkor boldog igazán, amikor új étlapot álmodhat meg. Fogásaiban egyszerre köszön vissza a kulináris hagyományok iránti tisztelet, a fantázia és a kísérletezőkedv. Jelenleg a kedvenc fogása a préselt malacfül ecetes salátával és pácolt almával, egy összetéveszthetetlen Almavirág-klasszikus.

Breitenbach Attila

Attilát a Magyarország étele versenyen szerzett győzelme mellett a vendégek dicsérete tölti el a legnagyobb büszkeséggel. Folyton új alapanyagokkal és technológiákkal ismerkedik. Első számú választása az étlapunkról a fogas filé vajas zöldséggel, barnavajas hollandi mártással, amit látványosan tálal és legalább akkora élvezettel készít, mint fogyaszt.

Török Péter

Szem és száj sem marad mellette szárazon. Péter a felszolgálócsapatunk oszlopos tagja és igazi mókamestere, aki a munkája sikerét elégedett vendégekben méri. A lángosban sült csípős bélszín rajongója, ha az Almavirág-étlapról kell választania, mert tökéletesen megkomponált, komplex fogásnak tartja.

Kálmán Dávid

Dávid energikus és mindig vidám. Biztos volt már rossz szava valakihez, de még nem hallottuk. A napja legjobb része, amikor az első vendégek megérkeznek az étterembe. Az omlós tarjapecsenye felé hajlik az étlapról, méghozzá a csepegtetett tejföl miatt, ami nemcsak házi készítésű, de Dávid szakértői véleménye szerint „brutál finom”.

Horváth Jenő

Jenő negyven éve dolgozik pincérként, így arra a kérdésre is van válasza, amit még fel sem tett a vendég. Minden fogást egy mosoly kíséretében tálal. Természetesen van határozott kedvence az étlapról, méghozzá a házi sonkás préselt csirke, vajas burgonyakrém, libamáj mártás.

Orosz Géza

Géza igazi veterán, hiszen 22 éve dolgozik a szakmában. Szereti az embereket (és legalább annyira a kutyákat), a társaságot és a pezsgést. Minden a la carte fogást izgatottan tesz le az asztalra, az elégedett vendégeket látva pedig nyugodtan tér haza egy-egy műszak után. Kedvenc Almavirág-fogása a csülök, mert ropogós, ízletes és szemet gyönyörködtető.

Szabó-Bagi Bence

A mindig mosolygós Bence a csapatunk egyik legifjabb tagja. Lendülete 2018 óta a vendégek szolgálatában áll, elismerő mosolyuk pedig a munkája fénypontja. Kisgyermekes édesapaként kifogyhatatlan energiájára munka után is számítanak. Ha húsról van szó, nála a csirke vagy a liba a nyerő, ezért az Almavirág étlapjáról gondolkodás nélkül a házi sonkás préselt csirkét választaná.

Tekeres Judit

Mindig vidám és mindig éppen egy koktél vagy limonádé készül a keze alatt. Igazi csapatjátékos, még ha a tempóját kevesen is tudják tartani közülünk. Az almafán füstölt, borsóval, lecsóval, gombával és lassan sült burgonyával kombinált omlós szűz ízvilága áll hozzá legközelebb.

Koszta Melinda

Ha koktélt kérsz az itallapunkról, azt biztosan Melinda jókedvével és kreativitásával megspékelve kapod. A bartender az ételekben is a fűszeres és markáns ízeket részesíti előnyben, ezért az Almavirág-étlapról a tejfölös lángossal és füstölt sajttal tálalt csípős bélszínt választja, amikor csak teheti.

Scroll to Top