Csapatunk

Séra-Szabó Veronika
Vera nemcsak az Almavirág vezetője és tulajdonosa, hanem az étterem – és a csapat – szíve-lelke is. Abból töltődik, amikor látja, hogy mindenki sürög-forog a vendégek körül, akik mosolyogva távoznak és újra és újra visszatérnek. A helyi legendának számító Almavirág-féle almás sütitől már akkor is jobb napja lesz, amikor megérzi az illatát a konyhából.

Barkóczi Lili
Lili problémamegoldó- és segítőkészsége legendás – a csapatunk és a vendégeink körében is. Tudja, hogy a mai felgyorsult világban mekkora kihívás megállni és önfeledten megélni a boldog pillanatokat, ezért mindent megtesz azért, hogy az Almavirág-rendezvények résztvevői számára emlékezetessé és stresszmentessé tegye ezeket. Malacfülpárti.

Balog Szabolcs
A magyar Bocuse d’Or-ezüstérmes séf akkor boldog igazán, amikor új étlapot álmodhat meg. Fogásaiban egyszerre köszön vissza a kulináris hagyományok iránti tisztelet, a fantázia és a kísérletezőkedv. Jelenleg a kedvenc fogása a préselt malacfül ecetes salátával és pácolt almával, egy összetéveszthetetlen Almavirág-klasszikus.

Török Péter
Szem és száj sem marad mellette szárazon. Péter a felszolgálócsapatunk oszlopos tagja és igazi mókamestere, aki a munkája sikerét elégedett vendégekben méri. A bélszín rajongója, ha az Almavirág-étlapról kell választania, mert tökéletes fogásnak tartja.

Kálmán Dávid
Dávid energikus és mindig vidám. Biztos volt már rossz szava valakihez, de még nem hallottuk. A napja legjobb része, amikor az első vendégek megérkeznek az étterembe. Az omlós tarjapecsenye felé hajlik az étlapról, méghozzá a csepegtetett tejföl miatt, ami nemcsak házi készítésű, de Dávid szakértői véleménye szerint „brutál finom”.

Horváth Jenő
Jenő negyven éve dolgozik pincérként, így arra a kérdésre is van válasza, amit még fel sem tett a vendég. Minden fogást egy mosoly kíséretében tálal. Természetesen van határozott kedvence az étlapról, méghozzá a házi sonkás préselt csirke, vajas burgonyakrém, libamáj mártás.

Kogyila Roland
Kogyila Roland, vagy ahogy a legtöbben ismerik, Roli, több mint 13 éve dolgozik a vendéglátásban. Megjárta Győrt, Ausztriát és Kaposvárt is, de bárhol volt, mindig ugyanaz hajtotta: hogy a vendégek jól érezzék magukat, és mosollyal távozzanak. Kifejezetten szereti, amikor valaki tanácsot kér tőle, mit érdemes megkóstolni, mert jó érzés számára segíteni eligazodni az étlapon. Ha magának rendel, Cordon Bleu-t kér és egy pohár Dér Juice almalevet – szerinte ez a tökéletes párosítás.

Tekeres Judit
Mindig vidám és mindig éppen egy koktél vagy limonádé készül a keze alatt. Igazi csapatjátékos, még ha a tempóját kevesen is tudják tartani közülünk. Az almafán füstölt, borsóval, lecsóval, gombával és lassan sült burgonyával kombinált omlós szűz ízvilága áll hozzá legközelebb.