Céges évzáró újragondolva: 4 trend, amit idén érdemes kipróbálni

Megosztás

Legfrissebb írások

Egy felmérés szerint a dolgozók kétharmada már előre lemondja a céges ünnepi bulit. A legtöbben valószínűleg azért, mert arra számítanak, hogy az idei is pont olyan lesz, mint a tavalyi, meg az azelőtti. Értsd: unalmas beszédek, középszerű pogácsa, és végtelen e-mail lánc arról, hogy ki mikor ér rá – mindez az év végi hajtás kellős közepén. Ennek azonban nem kell így lennie.

Négy ötletet gyűjtöttünk össze, amellyel a céges évzárót kötelező programból az év legjobban várt eseményévé emelhetitek. 

1. Kis csoportok, nagy élmények

Nincs szükség nagy létszámra ahhoz, hogy az ünneplés igazán különleges legyen. Ha nem találtok olyan időpontot, ami mindenkinek jó, akár csak két-három fővel, vagy kisebb csoportokkal is érdemes megtartani a céges évzárót. A lényeg, hogy a kollégák vagy az üzleti partnerek érezzék, hogy odafigyelnek rájuk. Egy elegáns ebéd vagy vacsora remek alkalom arra, hogy kifejezzük a megbecsülésünket. Az Almavirág terei rugalmasan alakíthatók, így bármilyen létszámú csoportot szívesen látunk, legyen szó 5-10 vagy 100-200 fős céges eseményről.

2. Év eleji évzáró – miért ne?

Ahogy már említettük, az év végi hajrában szinte lehetetlen időpontot találni, amikor mindenki ráér, és a programot valóban élvezni is lehet. Miért ne szakítanátok meg a hagyományt, és ünnepelnétek az új év elején, amikor kicsit lassabb a tempó? Egy nyugodt ebéd vagy vacsora ilyenkor nemcsak az előző évet zárja le méltó módon, hanem új lendületet ad a csapatnak a következő év kihívásaihoz is. Ráadásul ilyenkor könnyebben össze lehet hangolni a programokat, és mindenki tényleg ott lehet, aki számít.

3. Gourmet élmény – mert a minőség számít

A pizzarendelés vagy büféasztal helyett miért ne választhatnátok egy igazi kulináris kalandot, ahol minden fogás egy kis műalkotás? Az Almavirág konyhájában friss, szezonális alapanyagokból készülnek az ízletes fogások, amelyeket mesterszakácsaink egyedi tálalással tesznek felejthetetlenné. Itt nemcsak az ízek ejtik rabul a vendégeket, hanem a látvány is. Egy ilyen különleges gasztronómiai kaland tökéletes módja annak, hogy ne csak az elismeréseteket fejezzétek ki, hanem maradandó élményt is adjatok ajándékba.

4. Borkóstoló és pálinkakóstoló – lazulás stílusosan

Ha igazán különlegessé szeretnétek tenni a céges ünneplést, válasszatok borkóstolót vagy pálinkakóstolót a program mellé! Az Almavirágban kétféle házi pálinkát kínálunk: a Derecskei Fecsegős Meggyet és a Csicsergős Almát, amelyek karakteres ízvilágukkal garantáltan különleges élményt nyújtanak. Ráadásul, ha év végi ajándékot is kerestek, a helyszínen megvásárolhatjátok a pálinkákat, akár csomagban is 100%-os Dér Juice almalevekkel vagy akár az Almavirág kamrakész termékeivel.

Szóljunk, ha kész a következő adag? 

Add meg az e-mailcímed, hogy az elsők között értesülj legújabb híreinkről, ajánlatainkról, eseményeinkről és szakértői tippjeinkről!

A feliratkozással elfogadja az Adatvédelmi irányelveinket és hozzájárul az értesítések fogadásához a vállalatunktól.

Scroll to Top